Retraites-vind je kracht

Vind je kracht

3 daagse retraite: Vind je kracht (250€)

Wat kan je verwachten

Veel mensen denken direct aan fitness en gewichtheffen om je kracht te verhogen maar dat gaan we in deze retraite zeker niet doen. Hier focussen we ons op het vinden van de innerlijke kracht en op een juiste manier de grond onder je voeten te gebruiken.

We gebruiken elementen uit de natuur als voorbeeld van kracht en in het bijzonder de kracht van bomen. We leren te staan als een boom en toch flexibel te zijn indien er een krachtige windje zou dreigen weg te blazen.

In deze retraite leer je:
- je innerlijke kracht te ontplooien
- Qi kong boom oefeningen
- aardingstechnieken
- leren juist te ademen om de focus in je kracht te vinden
- een goede balans zorgt voor de maximale kracht
- een krachtige geest geeft een krachtig lichaam

Locatie

De site “Berkenrjjs” is gelegen in Antwerpen-Wilrijk en meer specifiek in de Valaar wijk. Het voormalig parochiecentrum is sinds 2021 overgenomen door onze organisatie en volledig omgevormd tot huis van kusten, mens en natuur.  Berkenrijs is een groene site met een jonge boomgaard, een prachtige tuin van 2200 m2 en een aantal zalen waar in het jaar allerlei bewegingscursussen doorgaan.

Programma

Vrijdag
18.00 – 19.30  Welkom + gezonde smoothie
19.30 - 21.00  BodyMind kracht work

Zaterdag
9.00-10.00  Ontbijt
10.00 – 12.30  BodyMind kracht work
12.30 – 13.30. Lunch, samen eten klaarmaken
13.30 – 14.30  Vrije tijd
14:30 – 16:30  BodyMind kracht work
16.30-17.00    kleine pauze
17.00-18.00    afsluit

Zondag
09.00 – 09.30  Ontbijt
09:30 – 12.00   BodyMind kracht work
12.00 – 13.00  Soep
13:00 – 14.00  Afsluiting & naar huis

Eten

Tijdens de retraite gaan we samen heerlijk biologisch en vegetarisch koken.

Heb je bepaalde intoleranties? Geef dit dan aan tijdens de reservering in het ‘opmerkingen-veld’ zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Retraite coaches

De retraites worden gegeven door choreografen/dansers Elles Grzybek en Michael Lazic.
Met hun vele jaren ervaring kunnen  e rekenen op een brede waaier van technieken en combineren ze in hun workshops diverse elementen uit: gevechtskunsten, Butoh, Ga Ga dance, klassieke en hedendaagse dans, improvisaties, podiumkusten, Qi Kong, Thai Chi, Yoga, Mindfullness, massages, Reiki, EFT, ….
Klik hier voor de korte bio van Elles Grzybek en Michael Lazic.

Annuleringsvoorwaarden
 1. Door het ondertekenen van het inschrijfformulier en/of het betalen van het inschrijfgeld verklaart de deelnemer zich akkoord met de voorwaarden.
  2. Deelname aan het programma geschiedt op basis van vrijwilligheid. Het staat deelnemers vrij om af te zien van het te volgen programma.
  3. Het afzien van deelname aan het programma geeft geen recht op teruggave van het inschrijfgeld en ook geen recht op een vervangende les of activiteit.
  4. Als deelnemers besluiten om zich terug te trekken (wegens ziekte of persoonlijke omstandigheden) dan hebben zij recht op terugbetaling van ten hoogste een deel van de verschuldigde deelnamekosten:
 • Twee maanden voor aanvang van het programma: terugbetaling van 50% van deelnamekosten.
 • Een maand voor aanvang van het programma: terugbetaling van 25% van deelnamekosten.
 • Twee weken voor aanvang van het programma: terugbetaling van 10% van deelnamekosten.
 • Binnen twee weken voor aanvang van het programma: er worden geen deelnamekosten terugbetaald.
Belangrijk

Wij beloven geen genezing, stellen geen diagnoses en schrijven geen medicijnen voor. De counseling valt buiten de geneeskunde en vervangt geenszins een diagnose of behandeling door een arts of alternatieve behandelaar.

De methoden, technieken en informatie die in onze counseling en ons werk worden gebruikt zijn uitsluitend van instructieve en ontspannende aard voor onze cliënten. Ze dienen om de gezondheid te bevorderen en zelfhulp te begeleiden. Zij optimaliseren de regulering van het gehele lichaam-geest-systeem en brengen een holistisch energetisch evenwicht tot stand om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. Zij dienen niet om een diagnose te stellen of te behandelen volgens orthodoxe medische principes.

Ons werk dient ter ontspanning en verbetering van de gezondheid in de zin van de WHO-definitie. De aard van ons werk kan in geen geval een medische behandeling vervangen. Wij adviseren hun therapieën niet te onderbreken of te staken, maar vragen hen hun arts of alternatieve behandelaar op de hoogte te brengen van onze activiteiten.

Alles wat onze cliënten ervaren, ontvangen en doen binnen de counseling, training en begeleiding gebeurt vrijwillig en op eigen verantwoordelijkheid. Deelname aan onze cursussen/seminars is op eigen verantwoordelijkheid. U bent volledig verantwoordelijk voor uzelf tijdens de aankomst en het vertrek, de cursus/seminar.

De deelname vereist een normale mentale en fysieke weerbaarheid

INSCHRIJVEN